FlexografFlexograf
Flexograf

AlbanianEnglish

Flexograf

Bota e juaj me ngjyra

Lidhje Per ne

“Flexograf” e para kompani ne Kosovë për printim të materialit flex. Gjerë më tani,prodhuesit e vendit dhe ata të jashtëm nuk kanë pasur mundësi të furnizohen me repromaterial të natyrës “FLEX”. Normalisht që kërkesat dhe nevojat janë të mëdhaja në Kosovë sa i përket printimit të kësaj materie. Është mundësi e mirë për të gjithë,që kjo kompani arriti të lansoj një makineri të fundit, me tipare dhe performansë shumë të lartë teknologjike për shtyp në flex.

“Flexograf” ekskluzivisht mirret me printimin e materialeve flex, si psh: etiketave të ujit të gazuar dhe atijë të pagazuar,paketime të gjërave ushqimore,shumica prej tyre kanë këtë lloj të paketimit.

  • PRINTIMI ETIKETAVE TE UJIT Te GAZUAR
  • Printimi etiketave te ujit te pagazuar
  • Paketime të gjërave ushqimore

Gjitha Sherbimet

Printimi etiketave të ujit të gazuar

Paketime të gjërave ushqimore

Printimi etiketave të ujit të pagazuar

Punimet nga Flexograf

Kjo kompani posedon një teknologji shumë të sofistikuar,krejtësisht automatike,faktori njeri nuk është i rëndësishëm në këtë makinë prodhimi.
Është e veqantë në krahasim me të tjerët,përbëhet nga tetë ngjyra të ndryshme.

Na Kontaktoni

Fshati Velekince
Gjilan,60000,
Kosove.

  • info@flexograf.net
  • Office Numbers:
  • Fix:+381 (0) 280 330 888
  • Cell:+386 (0) 49 352 352

Flexograf
Copyright © 2013 Flexograf. All Rights Reserved. Design from TOMPlabs.
Precisely hand-coded by Can M. with Team TOMPlabs.

×